Omistusasunnot ja vuokra-asunnot Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä!

Kouvolan Kotikulma tarjoaa tälläkin hetkellä useita omistusasuntoja ja vuokra-asuntoja Kouvolan seudulta. Löydät meiltä rivitalo- ja paritaloasunnot, kerrostaloasunnot ja omakotitalot. Tarjolla on myös tontteja rakentamista suunnitteleville sekä loma-asuntoja, maa- ja metsätiloja sekä liiketiloja. Kiinteistönvälittäjämme palvelee sinua alusta loppuun saakka, olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa.

 

Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Myytävät asunnot

Etsitkö omaa asuntoa? Meillä on tälläkin hetkellä myynnissä useita erikokoisia huoneistoja ja omakotitaloja eri puolilta Kouvolaa. Joukkoon mahtuu kaikkea yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Katso myynnissä olevat asuntomme. 

 

Löydät meiltä erikokoiset:

Tästä sivuille

Vuokrattavat asunnot

Sopisiko nykyiseen elämäntilanteeseesi vuokra-asunto lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi? Monet asuntojen omistajat etsivät kauttamme luotettavia vuokralaisia. Alla olevista linkeistä pääset sivulle. Järjestämme sekä yleisiä että yksityisesittelyitä.

 

Löydät meiltä erikokoiset:

Myytävät loma-asunnot

Etsitkö loma-asuntoa Kouvolan seudulta tai muualta Suomesta? Meiltä saattaa löytyä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kohde. Katso ajantasainen tilanteemme ja kysy tarvittaessa lisää! Valitettavasti tällä hetkellä loma-asuntoja ei ole myytävänä.

Tästä sivuille

Myytävät tontit

Suunnitteletko oman talon tai vapaa-ajan asunnon rakentamista Kouvolan seudulle tai Iittiin? Tai etsitkö kenties paikkaa yrityksesi kasvaviin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat myös sekä asuin- että liikerakentamiseen sopivat tontit Kouvolan seudulta.

Tästä sivuille

Maa- ja metsätilat

Meillä on aika ajoin myytävänä myös kokonaisia maa- ja metsätiloja. Mukana on vaihteleva määrä talousrakennuksia ja maata. Olisiko tässä sinun elämäsi tuleva suunta? Katso tarjolla olevat kohteet ja kysy lisää! Palvelemme sinua mielellämme.

Tästä sivuille

Vuokrattavat ja myytävät liiketilat

Oletko käynnistämässä tai ehkä laajentamassa yritystoimintaasi? Meillä on tarjolla sekä vuokrattavia liiketiloja että myytäviä liiketiloja yrittäjien vaihteleviin tarpeisiin. Kysy vinkkejämme myös pian vapautumassa olevista liiketiloista! Tunnemme hyvin Kouvolan seudun markkinat.