Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjäsi Kouvolassa

Ota yhteyttä!

Kouvolan Kotikulmassa sinua palvelee kokenut ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä. Saat meiltä yksilöllistä ja tarpeesi huomioivaa palvelua, hyvää Kouvolan seudun paikallistuntemusta ja sitoutumista asuntosi myyntiin. Autamme sinua aina asuntokaupan hinta-arvion muodostamisesta kaupanteon muodollisuuksiin asti.

Kysy lisää

Sirkka Toppila, kiinteistönvälittäjä LKV

Kouvolan Kotikulmassa kohteiden myynnistä ja vuokrauksesta vastaa kiinteistönvälittäjä LKV Sirkka Toppila. Sirkka tarjoaa käyttöösi pitkään kokemukseen perustuvaa ammattitaitoa. Hän on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä Kuusankoskella vuodesta 1993 alkaen ja Kouvolan Kotikulmassa vuodesta 2010 asti.

 

Sirkan paikallistuntemus Kuusankoskesta ja koko Kouvolan seudusta auttaa löytämään kohteelle sopivan hinnan ja kiinnostuneet ostajat. Myös laajat verkostot auttavat Sirkkaa hänen työssään.

 

Sirkka palvelee sinua yksilöllisesti ja asiaasi paneutuen. Välittäjänä häntä kuvaillaan myös sanoilla luotettava, sitoutunut ja palveluhenkinen. Sirkka palvelee tasapuolisesti niin myyjää kuin ostajaakin. Hänelle on tärkeää, että kaupan molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä auttaa elämän suurimmissa kaupoissa

Kiinteistönvälittäjämme tarjoaa sinulle luotettavaa apua elämäsi suurimpiin kauppoihin. 

 

Paikallistuntemuksemme avulla teemme sinulle kohteesta realistisen hinta-arvion. Kiinteistökaupassa tarvitaan erilaisia asiakirjoja, ja me hankimme ne puolestasi. Huolehdimme kohteen valokuvauksesta, markkinoinnista ja asuntoesittelyistä. Esittelemme asuntoja esimerkiksi verkkosivustoilla, kuten Oikotie.fi, Dixu.fi ja paikallislehdissä. Järjestämme sekä yksityis- että yleisesittelyitä terveysturvallisuussäännösten puitteissa, ja toisinaan meillä voi olla jo valmiina tiedossamme ostajaehdokas, joka etsii asuntosi kaltaista kotia.

Otamme vastaan ostotarjoukset ostajaehdokkailta ja esittelemme ne sinulle. Sinä päätät tarjouksen hyväksymisestä. Mikäli hyväksyt tarjouksen, valmistelemme kaupantekotilaisuuden ja laadimme kauppakirjaluonnokset. Järjestämme kaupantekotilaisuuden paikallisesti tai sähköisen kaupanteon silloin kun se on mahdollista. 

Tutustu kohteisiimme